Cashless betalingskort

Dansefestivalen benytter den elektroniske betalingstjenesten Cashless. Dette for at du som festivaldeltaker skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.

Info

For å kunne handle mat og drikke på festivalen må du benytte et Cashless-kort. Ubrukt beløp på kortet etter festivalen kan du refundere tilbake til egen konto eller bruke på andre Cashless arrangement i 2020. Se arrangementskalender på www.cashless.no.

Cashless app 2020

Utgangspunktet for påfyllingsapplikasjon for Cashless.no vil være nettopp Cashless.no. Du må gå inn på Cashless.no på din mobiltelefon og vil da automatisk få spørsmål om å laste ned Cashless applikasjon til mobilen og den vil da laste seg inn som en app.

Bruken/funksjonaliteten blir akkurat som Cashless.no i dag. Festivaldeltaker oppretter en bruker med e-post og passord ved første gangs innlogging fra mobil, eller velger å logge inn med den brukeren man allerede har opprettet i forbindelse med tidligere arrangement. Cashlesskortet må knyttes til denne kontoen for å kunne fylle på kortet, dette gjøres også i applikasjonen. Påfylling skjer så igjennom menyer innen i applikasjonen og her knytter man betalingskort til brukeren på vanlig vis og verifiserer med CVC for å gjennomføre påfyllingen av Cashlesskortet.

Refundering vil også skje på samme måte som i dag, men prosessen kan altså gjøres via applikasjonen, på mobilen din, mens du er på arrangementet. Du som bruker er fremdeles nødt til å hente ut en refunderingskvittering og gjøre stegene som i dag.

Påfylling av Cashless-kortet

Kortet kan fylles opp på egne automater plassert inne på festivalområdet og gjøres ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene.

1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen
2. Trykk på «Påfylling»
3. Velg det beløpet du ønsker å fylle på
4. Sett kortet ditt i bankterminalen
5. Tast kode og «klar»
6. Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren.
Dette tar noen få sekunder.

Bruk av Cashless-kortet

Når du handler mat og drikke på Dansefestivalen betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering.

Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet

Ubrukt beløp etter festivalen kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene du fylte på kortet.

Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater Dansefestivalen!

1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
2. Trykk på «Refusjon»
3. Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0»
4. Kvitteringen inneholder kortnummeret og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp - så ta godt vare på kvitteringen og kortet.
5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no
og refunder beløpet til ønsket konto.

Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti.
Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.

Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering.

Sperring av mistet kort

Dersom du mister Cashless- kortet ditt kan du sperre det for misbruk ved å kontakte Cashless informasjonsskranken på festivalen. Mistet kort erstattes ikke, men ved å kjøpe et erstatningskort kan utestående saldo overføres til nytt kort.

Det er ingen tidsbegrensning på refundering!

Viktig informasjon om Cashless kort 2020

Kortet er gyldig til og med 31.12.2020 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen!

For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering.

Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no